OVER ONS

Voetbal Academy Nissewaard is opgericht door Tom den Boer en Robbert de Vos (Fc Emmen) en Sven Mijnans(Sparta) .
Met als doel Voetbalkampen en Talententrainingen te organiseren voor jonge voetballers uit de regio

       Tom den Boer

Tom den Boer (31) loopt al vele jaren mee in het amateurvoetbal zowel als speler als trainer van de jeugd. Hij is begonnen op de voetbalschool van de vv Spijkenisse en heeft alle selectieteams doorlopen. Toen hij 18 was kwam hij vast bij het 1e elftal van de vv Spijkenisse en na 4 mooie jaren besloot hij zijn carrière voort te zetten bij vv Smitshoek (3 jaar)  Heinenoord (2 jaar) wederom vv Spijkenisse(2 jaar) vv Brielle (2jaar) en vanaf komend seizoen vv Nieuwenhoorn . Hij heeft veel mooie momenten meegemaakt zoals kampioenschappen, bekerwinst en de KNVB bekerwedstrijd tegen NAC Breda waarin hij zelfs wist te scoren tegen de profs.

Als trainer is Tom op zijn 16e jaar begonnen bij de E1 (onder 11) van de vv Spijkenisse. Daarna volgde het trainerschap van de onder 12 in de 1e divisie. Daarnaast gaf Tom jarenlang trainingen met Ben Wijnstekers bij de Feyenoord Soccer Schools. Hij heeft ook 2 weken in Italië training gegeven met John de Wolf en 2 weken in Amerika bij de voetbalschool van Cor van Hoeven. Op dit moment is Tom hoofdtrainer van de 017 van de vv Nieuwenhoorn.


       Robbert de Vos

Robbert de Vos (23) heeft ook een groot deel van zijn jeugd gespeeld bij de vv Spijkenisse. Hij is begonnen bij de voetbalschool en heeft daar de basis gelegd voor zijn prof carrière. Robbert werd  op 13 jarige leeftijd gescout door Feyenoord en heeft gedurende 7 jaar in de opleiding van Feyenoord gespeeld. Hij heeft veel grote toernooien gespeeld in binnen- en buitenland en hij is ook jeugdinternational geweest voor het Nederlands elftal O/15, O/16, O 17 en O/18. Na de opleiding bij Feyenoord koos Robbert voor FC Groningen en tekende daar een 3-jarig contract. Na 3 jaar FC Groningen maakte hij de overstap naar de FC Emmen waar hij op 20 oktober 2019 zijn eredivisie debuut maakte tegen uitgerekend zijn oude ploeg Feyenoord. Dit duel eindige in 3 - 3 en Robbert scoorde in deze wedstrijd zijn 1e doelpunt in de eredivisie. Robbert staat nog steeds onder contract bij de FC Emmen.


Sven Mijnans

Sven Mijnans (20) heeft bijna zijn hele jeugd bij V.V Spijkenisse gevoetbald. Op 6 jarige leeftijd begonnen bij de voetbalschool, daarna alle selectie elftalen doorlopen. In het jaar 2015/2016 heeft Sven 1 jaar bij Ado den Haag gevoetbald. Toen Sven 17 jaar werd maakte hij zijn debuut voor het 1e elftal van V.V Spijkenisse, vervolgens werd Sven gescout door Sparta Rotterdam. Hij heeft daar 1 jaar op amateur basis gespeeld en in 2019 tekenende Sven een 2 jarig profcontract. Naast het zelf voetballen geeft Sven ook regelmatig trainingen aan de jeugd bij VV. Spijkenisse. 

Sponsoren